Kökcü hekelt 'fake news' in media: "Ongelofelijk en heel triest"

29 juni 2021, 20:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Orkun Kökcü is niet blij met de manier waarop over hem wordt bericht in de media. De middenvelder van Feyenoord zag de laatste tijd veel onjuiste berichtgeving over zichzelf voorbij komen en gebruikte zijn social media om dat recht te zetten.

'Sommige media brengen vals nieuws over mij', begon Kökcü op zijn Twitter. Hij schreef zijn bericht in het Turks, waarmee hij dus vooral op Turkse media leek te doelen. 'Om een voorbeeld te geven: de naam van mijn vader is Halis Kökcü, maar over mijn oom, Ercüment Eryalcin, wordt geschreven: 'zijn vader heeft een verklaring afgelegd'.  Het is ongelofelijk en heel triest.'

Kökcü zag zijn naam de afgelopen tijd aan verschillende Turkse clubs gelinkt worden. 'Ik word bij verschillende clubs in Turkije genoemd, maar mijn management en ik weten van niks', verzekerde Kökcü, die tot slot aangaf zijn tweet naar buiten te brengen uit respect naar zijn eigen fans.

De Turkse middenvelder is een van de spelers die Feyenoord een grote transfersom kan opleveren. Zo werd hij al gelinkt aan enkele Italiaanse topclubs (AC Milan, Inter, AS Roma, SS Lazio), Arsenal, Tottenham Hotspur en Olympique Lyon. Ook verschillende Turkse clubs kwamen voorbij, maar die berichten moeten volgens Kökcü dus met een korreltje zout worden genomen.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen