Bizar: Familieleden Franse spelers ruziën op tribune

29 juni 2021, 23:11

De onvrede rond de uitschakeling van de Franse nationale ploeg bleef niet beperkt tot de ploeg zelf. Ook op de tribune was het na afloop van de wedstrijd flink onrustig. Familieleden van enkele spelers van de ploeg zouden het met elkaar aan de stok hebben gehad.

Het Franse RMC Sport kwam dinsdag met details over de gebeurtenissen. Zo schreef het medium hoe de moeder van Adrien Rabiot het vuurtje opstookte door zich eerst hardop af te vragen hoe Paul Pogba de bal kon verspelen, waarna Zwitserland 3-3 kon maken. Die opmerkelijk leidde tot een confrontatie met enkele familieleden van de Franse middenvelder.

Ook zou ze de vader van Kylian Mbappé hebben gevraagd of hij iets aan de arrogantie van zijn zoon kon doen, waarna ze met beide ouders van de Franse aanvaller ruzie kreeg. Daarnaast viel ze enkele journalisten aan op de manier waarop ze bij Mbappé aan het 'slijmen' waren. 

De moeder van Rabiot zou zo'n twintig minuten hebben geruziet met verschillende aanwezige familieleden. Familieleden die niet betrokken waren, hebben het wel gezien en zijn geschrokken van haar uitbarsting, vlak na de (verloren) wedstrijd. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen