Officieel: Feyenoord hengelt vervanger Marsman binnen

30 juni 2021, 17:12

Feyenoord heeft opnieuw toegeslagen op de transfermarkt. De Rotterdamse club heeft woensdagmiddag de 31-jarige keeper

€210k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano binnengehaald. Hij komt transfervrij over van het Schotse Hibernian en kan worden gezien als de vervanger van Nick Marsman.

Technisch directeur Frank Arnesen is in zijn nopjes met de komst van de 27-voudig international van Israël. "Ofir kan er niet alleen meteen staan als dat nodig is, maar brengt ook de gewenste ervaring mee", legt Arnesen uit. "Hij heeft bij zijn vorige club jarenlang zijn betrouwbaarheid en meerwaarde bewezen. We hebben er vertrouwen in dat hij die rol bij Feyenoord ook kan innemen."

Bij de Schotse club was Marciano de laatste jaren eerste keuze, dat wordt hij in Rotterdam vermoedelijk niet. Toch kijkt hij uit naar zijn periode in De Kuip. "Dit is zo'n grote club. Ik kijk er naar uit om mezelf hier te kunnen laten zien en wil belangrijk zijn voor Feyenoord. En ik kan niet wachten om de supporters te kunnen begroeten in een vol stadion."

Lees ook: 'Berghuis-deal tussen Ajax en Feyenoord nog níet akkoord'

Doelverdediger Marciano speelde eerder in zijn carrière voor Royal Excel Moeskroen en het Israëlische FC Ashdod, waar hij nog enkele keren op huurbasis terugkeerde. De keeper is de derde zomeraanwinst voor trainer Arne Slot, die Marcus Holmgren Pedersen en Guus Til al kon begroeten bij de A-selectie van Feyenoord. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen