'Opmerkelijke vlucht van Ten Cate terug naar Nederland'

30 juni 2021, 20:20   Bijgewerkt: 30 juni 2021, 20:28

Henk ten Cate is (66) vandaag (woensdag) naar Nederland gevlogen. De coach van Al-Wahda zou over vijf dagen beginnen aan het trainingskamp met zijn ploeg in Spanje en was daarom al in dat land aangekomen. Maar opvallend genoeg is hij teruggekeerd naar Nederland om over enkele dagen weer terug te keren naar Spanje, voor dat trainingskamp.

Dat hebben Johan Derksen en Valentijn Driessen uit de doeken gedaan bij het tv-programma Oranjezomer. Volgens het journalisten-duo is het een zeer opvallende trip, omdat Ten Cate al in Spanje was voor het trainingskamp en nu dus terugkeert in Nederland. Of het te maken heeft met de geruchten rondom zijn persoontje en het bondscoach, is onduidelijk. Maar dat hij voor vier dagen heen en weer vliegt, is zeker opmerkelijk.

Lees ook: Alle geopperde namen voor de nieuwe bondscoach van Nederland

Ten Cate wordt in het geruchtencircuit veel genoemd als mogelijke nieuwe bondscoach. Mogelijk in samenwerking met Ruud Gullit en Driessen opperde ook om Marcel Keizer nog toe te voegen aan de technische staf van Oranje. Of hij naar Nederland is afgereisd om (oriënterend) te praten met de KNVB, is overigens nog wel volledig onduidelijk. 

Ten Cate was eerder werkzaam bij topclubs als FC Barcelona, Chelsea en Ajax, maar staat al wel jarenlang niet meer in de picture bij de topclubs. Hij was vooral actief in het Midden-Oosten, bij onder andere Al-Jazira, Ittihad en dus Al-Wahda. Met die club start hij komend weekend in Spanje aan het trainingskamp ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen