Barcelona rekent op Messi: "We zoeken naar de beste oplossing"

1 juli 2021, 07:40

Lionel Messi is vanaf vandaag officieel transfervrij en kan dus gaan en staan waar hij wil. De 34-jarige Argentijn heeft zijn contract bij FC Barcelona nog altijd niet verlengd en het blijft de vraag of dat nog gaat gebeuren. Volgens voorzitter Joan Laporta is dat echter een kwestie van tijd.

Laporta stelde de ongeruste fans van Barcelona in het radioprogramma El Transistor gerust. "Wij willen dat Lionel Messi blijft en dat wil Leo zelf ook. We zijn druk bezig, maar hebben ook te maken met de regels van Financial Fair Play. We bevinden ons momenteel in een proces om de beste oplossing voor beide partijen te vinden", liet de voorzitter optekenen.

Terwijl Laporta zich dus absoluut geen zorgen maakt, geldt dat wel voor de aanhang van de Catalaanse grootmacht. De supporters vrezen namelijk dat het clubicoon Camp Nou toch achter zich laat voor een nieuw avontuur. Messi werd de afgelopen maanden gelinkt aan een hereniging met Josep Guardiola bij Manchester City en ook Paris Saint-Germain is geïnteresseerd.

In de Spaanse media gaat het natuurlijk ook volop over de Argentijn, die momenteel met de nationale ploeg op de Copa América speelt. Volgens de Spaanse krant AS zet hij deze week zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis, maar Marca denkt dat Messi er nog niet uit is. De aanvaller heeft er al 21 jaar op zitten bij Barça, waar hij 2004 debuteerde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen