Belgen willen ongeacht EK-resultaat door met Martínez

1 juli 2021, 08:25

Roberto Martínez blijft langer aan als bondscoach van de nationale ploeg van België. De 47-jarige oefenmeester staat al sinds 2016 voor de groep bij onze Zuiderburen. De Belgische voetbalbond is zeer te spreken over de verrichtingen van de Spanjaard, die hoe dan ook mag blijven van de KBVB.

Daar gaat volgens Het Nieuwsblad ook een slecht resultaat op het EK tegen Italië (vrijdag, 21.00 uur) niets meer aan veranderen. De Belgen zijn bijzonder blij met hun huidige bondscoach, die nog tot eind 2022 vastligt. De verbintenis loopt door tot na het WK in Qatar. Dat toernooi staat volgend jaar op het programma tussen 21 november en 18 december.

Het is opvallend dat Martínez er al vijf jaar op heeft zitten als bondscoach. Hij gaf in het verleden namelijk aan terug te willen keren in het clubvoetbal. De voormalig profvoetballer was als manager werkzaam bij Swansea City, Wigan Athletic en Everton. De afgelopen maanden de naam van Martínez genoemd bij onder meer de Engelse topclub Tottenham Hotspur.

Martínez zal op dit moment echter nog niet bezig zijn met een eventuele contractverlenging. De coach bereidt zich met zijn manschappen voor op de kwartfinale van het EK tegen Italië. Die wedstrijd wordt vrijdagavond afgewerkt in München. Bij een overwinning wacht in de halve finale een ontmoeting met de winnaar van het treffen tussen Zwitserland en Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen