Morata bijt van zich af na bedreigingen: "Genoeg is genoeg"

1 juli 2021, 09:50

Álvaro Morata kan dit EK maar weinig goed doen in de ogen van de Spaanse voetbalfans. De spits van Juventus lijkt onomstreden bij bondscoach Luis Enrique, maar elke wedstrijd klinken weer de fluitconcerten richting de aanvaller. Hij is klaar mee.

In de achtste finale was hij goud waard door in de verlenging de 3-4 tegen de touwen te werken, waardoor Spanje doorging ten koste van Kroatië. Voor die wedstrijd was de kritiek niet alleen op hem gericht, maar ook op zijn vrouw en kinderen. Ze werden zelfs bedreigd. "De kritiek op mijn vrouw en kinderen, die er echt onder gebukt gaan, is niet prettig. Slecht nieuws trekt meer aandacht dan goed nieuws. Het is duidelijk dat het beste is om geen aandacht te besteden aan wat er op sociale media verschijnt. Maar genoeg is genoeg."

Morata denkt te weten waarom hij de kop van jut is bij de nationale selectie van Spanje. Dat gaat hij nu nog niet vertellen, laat hij weten bij de Spaanse krant AS. "Het fluiten hoort bij het voetbal. Je moet er klaar voor zijn dat het snel kan omslaan. Ik ken de reden en het is niet moeilijk daarachter te komen. Als het EK voorbij is, zal ik spreken", besluit de aanvaller, die het vrijdagavond om 18.00 uur met zijn ploeg opneemt tegen Zwitserland in de kwartfinale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen