'United bezorgt Ancelotti problemen met aantrekken Varane'

13 juli 2021, 14:40

Raphaël Varane lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen bij Manchester United. De Engelse grootmacht is naar verluidt dichtbij het aantrekken van de verdediger van Real Madrid. De international van Frankrijk geldt deze zomer als grootste transferdoelwit van manager Ole Gunnar Solskjaer.

Varane (28) heeft in Madrid nog een contract tot medio 2022 en volgens ESPN is United van plan om vijftig miljoen euro over te maken naar Spanje. Nadat Frankrijk eerder deze week verrassend werd uitgeschakeld op het EK is de transfer in een stroomversnelling gekomen. United wil echter eerst de komst van Jadon Sancho definitief afronden.

Sancho is momenteel nog met Engeland actief op het EK, dus moeten United en Varane even geduld hebben. Na het toernooi is de verwachting dat er snel gehandeld gaat worden door The Red Devils. Op het moment dat Sancho zijn handtekening heeft gezet op Old Trafford, worden de pijlen volledig gericht op Varane.

Real-trainer Carlo Ancelotti zal niet blij zijn met de ontwikkelingen rond Varane. Hij zag Sergio Ramos eerder al transfervrij de deur uit lopen en lijkt dus opnieuw een verdediger te verliezen. Varane heeft er tien seizoenen op zitten bij Real. Daarvoor speelde de rechtspoot in Frankrijk bij RC Lens. Varane pakte met de Madrilenen liefst achttien prijzen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen