Sancho laat Borussia Dortmund achter zich en tekent bij United

1 juli 2021, 15:52   Bijgewerkt: 1 juli 2021, 16:28

Manchester United heeft de komst van Jadon Sancho donderdagmiddag officieel bekendgemaakt. De Engelse grootmacht laat weten dat er een akkoord is bereikt met Borussia Dortmund. Na het EK zal Sancho medisch gekeurd worden om vervolgens zijn handtekening te zetten onder een vijfjarig contract.

Eerder vandaag werd de transfer van Sancho al min of meer bevestigd door Dortmund. "We hebben een overeenkomst bereikt met Manchester United over Sancho", liet voorzitter Hans-Joachim Watzke weten aan BILD. "Dit was een grote wens van Jadon. Hij wilde graag een transfer maken. Wij hadden hem erg graag bij Dortmund gehouden. Daarom zijn we niet blij met het geld, maar zijn we juist verdrietig dat hij onze club gaat verlaten."

Sancho is momenteel nog met Engeland actief op het EK, al krijgt hij amper speeltijd van bondscoach Gareth Southgate. Na het toernooi zullen de laatste plooien worden gladgestreken en moet de aanvaller natuurlijk nog medisch gekeurd worden door zijn nieuwe club. Sancho speelde vier seizoenen bij Dortmund en gaat voor vijf jaar tekenen bij United. Eerder was hij in Engeland actief in de jeugdopleidingen van Watford en Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor ā‚¬60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor ā‚¬60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen