Transfer in de maak: broer Ramos gespot op vliegveld

1 juli 2021, 18:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het begint er steeds meer op te lijken dat Sergio Ramos zijn loopbaan voortzet in Frankrijk. Volgens Gol TV is René Ramos, de broer en zaakwaarnemer van de 35-jarige centrumverdediger, gespot toen hij donderdagmorgen op het vliegtuig naar Parijs stapte. Het voedt de geruchten dat Ramos zich gaat verbinden aan Paris Saint-Germain.

Het contract van Ramos bij Real Madrid liep afgelopen nacht af. De partijen slaagden er niet in overeenstemming te bereiken over een nieuw contract. Waar de speler een contract voor twee jaar wilde, bood de club hem een eenjarige verbintenis aan. Ramos ging op het laatste moment akkoord met een contract voor een seizoen, maar op dat moment had Real Madrid de aanbieding al ingetrokken.

Lees ookFC Transfervrij: wie pikt deze spelers vannacht op?

Sindsdien is Ramos met meerdere clubs in verband gebracht, waaronder Paris Saint-Germain. L'Équipe maakte dinsdagavond bekend dat de Fransen ook daadwerkelijk werk maken van de komst van Ramos. Ook in de onderhandelingen met de Parijzenaars is de duur van het contract het grootste obstakel. Ramos verlangt een verbintenis voor twee seizoenen, terwijl PSG hem maar voor één jaar wil vastleggen.

Mocht Ramos er niet uitkomen met PSG, dan zijn er een hoop andere clubs die wel oren hebben naar een samenwerking met de 180-voudig international van Spanje. Onder meer Chelsea, Manchester City, Manchester United, Bayern München AC Milan zijn de voorbije tijd in verband gebracht met Ramos, die er naar verluidt ook voor kan kiezen om zijn loopbaan voort te zetten in de Verenigde Staten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen