Wijnaldum reageert kort op vertrek De Boer en Lodeweges

1 juli 2021 – Georginio Wijnaldum heeft donderdag via Instagram kort gereageerd op het vertrek van bondscoach Frank de Boer en assistent Dwight Lodeweges. De aanvoerder van het Nederlands elftal betreurt dat de samenwerking niet is uitgepakt zoals gehoopt.

Wijnaldum reageert kort op vertrek De Boer en Lodeweges

Het vertrek van De Boer als bondscoach van Oranje werd dinsdag wereldkundig gemaakt door de KNVB. Twee dagen na de uitschakeling op het EK tegen Tsjechië (0-2) kwam een einde aan het bondscoachschap van De Boer. Slechts negen maanden stond de trainer aan het roer bij het Nederlands elftal. Ook van Lodeweges werd (voorlopig) afscheid genomen.

'Helaas zijn de dingen niet gegaan zoals we hadden gepland. Maar ik wil Frank de Boer en Dwight Lodeweges bedankt voor hun inzet en ik wens ze het allerbeste', stuurt Wijnaldum de wereld in. Daarbij plaatst de middenvelder van Paris Saint-Germain een foto van hemzelf en De Boer.

Wijnaldum kwam in alle vijftien interlands die het Nederlands elftal onder De Boer speelde in actie. Na de zware blessure van Virgil van Dijk kreeg de middenvelder de aanvoerdersband.

Oranje

gerelateerd