Amrabat adviseert Feyenoord: haal Ihattaren bij vertrek Berghuis

1 juli 2021 – Het is inmiddels geen geheim meer dat Steven Berghuis op het punt staat om Feyenoord te verlaten. De 29-jarige aanvaller kan de eerste Feyenoorder sinds Arnold Scholten worden die de Rotterdamse club verruilt voor Ajax. Mocht Feyenoord zijn spelmaker kwijtraken, dan zal er een vervanger moeten worden aangetrokken. Nordin Amrabat heeft wel een idee wie de schoenen van Berghuis zou kunnen vullen.

Amrabat adviseert Feyenoord: haal Ihattaren bij vertrek Berghuis

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Onderweg hier naartoe zat ik kan te denken", begint Amrabat bij het ESPN-programma Voetbalpraat. "Als Feyenoord die zes miljoen pakt, geef dan die zes miljoen aan PSV en pak Ihattaren. Over de nieuwe trainer heb ik heel goede verhalen gehoord: over de intensiteit, hoe hij met spelers werkt en ze begeleidt. Ik denk dat het wel een gouden combinatie kan zijn."

Ihattaren beschikt bij PSV over een contract dat volgend jaar zomer afloopt. Onder Roger Schmidt is er voor de spelmaker weinig perspectief, waardoor een vertrek onafwendbaar lijkt. "Hij heeft nog een jaar te gaan. Mino Raiola (zijn zaakwaarnemer, red.) weet wel hoe hij dat voor elkaar moet krijgen", aldus Amrabat. "Waarom niet? Als ze hem voor zes miljoen halen, dan gaat hij zeker spelen. Een vrije rol aan de rechterkant à la Berghuis. Ik denk niet dat hij het salaris van Berghuis krijgt, maar ze kunnen hem gewoon een goed salaris betalen."

Volgens Amrabat is een minpunt van een overstap naar Feyenoord dat Rotterdam een stad met veel verleidingen is. "Hij wordt ook genoemd bij Wolfsburg, las ik. Ik heb een vriend die daar tien jaar geleden heeft gespeeld. Hij zei dat er helemaal niks te doen is. Eén keer per maand maken ze de Volkswagen-garage leeg en maken ze er een discotheek van, dat is het enige wat er te doen is."

Lees ookIhattaren herenigd met Van Bommel? "Hij haalde topniveau bij mij"

Reacties

PSV

gerelateerd