'Dortmund wil Sancho-miljoenen gebruiken voor Malen'

1 juli 2021, 23:48   Bijgewerkt: 1 juli 2021, 23:57

Donyell Malen staat voor een transfer naar Borussia Dortmund. De 22-jarige aanvaller van PSV moet bij de Duitse grootmacht de opvolger worden van Jadon Sancho, die voor 85 miljoen euro is weggekocht door Manchester United. Dortmund zou inmiddels in gesprek zijn met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Malen.

Daarmee anticipeert Dortmund op (mogelijke) interesse van Engelse clubs. Malen staat er na een uitstekend clubseizoen en sterk EK goed op. Niet voor de eerste keer wordt de aanvaller in verband gebracht met een overgang naar Dortmund, maar na de verkoop van Sancho kan de club eindelijk overgaan tot actie.

BILD schoof Malen twee weken geleden al naar voren als topkandidaat om Sancho op te volgen. De Duitse krant schreef toen dat Dortmund een bod van dertig miljoen euro voorbereidde. Verkoopt PSV hem voor dat bedrag, wordt er flinke winst gemaakt. In 2017 nam de Eindhovense club Malen namelijk voor slechts een half miljoen euro over van Arsenal. Wel zou Raiola recht hebben op een flink percentage van de transfersom.

Niet alleen Malen, maar ook Noni Madueke zou in de belangstelling staan van Dortmund. De Engelse aanvaller geniet ook interesse van andere clubs, waaronder Leicester City. Madueke moet PSV een bedrag van twintig miljoen euro opleveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen