De Bruyne op tijd fit voor kraker tegen Italië, Eden Hazard niet

2 juli 2021, 20:15

Vrijdagavond om 21:00 wordt er afgetrapt in de Allianz Arena in München. De tweede kwartfinale-wedstrijd is op papier de mooiste, gezien er twee titelkandidaten tegenover elkaar staan: België en Italië. De afgelopen dagen was het nog maar zeer de vraag of Kevin De Bruyne en Eden Hazard fit genoeg zouden zijn om aan de aftrap te verschijnen en uiteindelijk heeft alleen De Bruyne het daadwerkelijk gehaald.

Donderdag sloegen de twee vedettes de training noodgedwongen over. Volgens Roberto Martinez zou het moeilijk worden om de spelers op tijd fit te krijgen. De Bruyne heeft de race tegen de klok dus wel gewonnen en staat naast toptalent Jérémy Doku in de 3-4-2-1-opstelling. De drie oud-Ajacieden Toby Alderweireld, Jan Vertonghen en Thomas Vermaelen vormen net als in de gewonnen wedstrijd tegen Portugal de driemans-defensie.

Lees ook: Lof voor Belgisch trio: "Daar zie je de Ajax-opleiding terug"

Bij Italië zijn er weinig verrassingen in de opstelling. Zoals men al verwachtte, keert Giorgio Chiellini terug in de defensie in plaats van Francesco Acerbi. Domenico Berardi begint op de bank en Frederico Chiesa staat op de rechterflank. Italië won de vorige wedstrijd met 2-1 van Oostenrijk na verlenging. Toen was Chiesa belangrijk met de openingstreffer in de 95e minuut. Mede daardoor mag hij nu dus beginnen.

Opstelling België: Courtois; Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen; Meunier, Tielemans, Witsel, T. Hazard; De Bruyne, Doku; Lukaku.

Opstelling Italië: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Barella, Jorginho, Verratti; Chiesa, Immobile, Insigne.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen