Jol meldt zich weer in overnamestrijd bij ADO Den Haag

2 juli 2021, 22:29

Martin Jol mengt zich toch weer in de overnamestrijd bij ADO Den Haag. Het clubicoon heeft zich gevoegd bij de vastgoedondernemers Jeroen Lentze en Ed Maas. Het drietal opereert onder de naam JLM en lijkt bovendien de beste papieren te hebben voor de overname. De groep JLM heeft de voorkeur boven Ad Nederlof van de Vanad Group.

In een korte verklaring brengt ADO naar buiten dat, na een vergelijking tussen Nederlof en de groep JLM, dat Jol en consorten de voorkeurspositie hebben overgenomen. 'Eerder is reeds gemeld dat groep Nederlof een stap opzijzet als hun bod wordt verbeterd en dat lijkt het geval te zijn. Daarom wordt groep JLM, net als eerder groep Nederlof, uitgenodigd voor gesprekken bij ADO Den Haag', aldus de Residentieclub.

De groep JLM schijft volgende week aan bij de directie, de herstructureringsdeskundige, de Raad van Commissarissen en met de minderheidsaandeelhouders. Volgens Omroep West wordt op korte termijn duidelijk wie het beste bod wil doen en wie ADO overneemt.

Dat Jol zich toch weer serieus meldt voor een overname, is opmerkelij. Hij trok zich vorige maand om onduidelijke redenen nog terug. Lentze en Nederlof waren destijds ook al in de race.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen