Zeer opvallende bondscoach-suggestie: "De trainer van Heracles"

3 juli 2021, 21:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sinds het vertrek van Frank de Boer is bijna elke denkbare kandidaat om het stokje over te nemen wel een keer geopperd. Johan Derksen kwam zaterdagavond echter met een wel heel opmerkelijke naam. Hij ziet in Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth een geschikte bondscoach voor Oranje.

In De Oranjezomer werd gesteld dat er eigenlijk weinig geschikte en beschikbare kandidaten zijn, waarop Derksen met Wormuth kwam. "De meest geschikte vind ik nog de trainer van Heracles", begon hij. "Dat vind ik een heel correcte man en hij schroomt niet om zijn beste spelers eruit te zetten als ze iets doen wat hem niet aanstaat. Ik vind hem welbespraakt. Hij straalt fatsoen uit."

Ook Derksen erkende dat het misschien een wat vreemde suggesties was. "Hij heeft twee nadelen", stelde hij. "Hij komt van een kleine club en hij is buitenlander. Maar als persoon spreekt hij me zeer aan."

Wormuth beschikt wel over enige ervaring als landentrainer: voor hij naar Heracles kwam, was hij zes jaar lang trainer van Duitsland Onder 20. In principe is Wormuth volgens zijn contract nog één seizoen trainer in Almelo.

Lees ook: Van Bronckhorst staat open voor Oranje: "Vaker gezegd"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen