'Miljoenen voor FC Barcelona? City volgt overtallige Griezmann'

5 juli 2021 – De kans dat FC Barcelona deze zomer afscheid neemt van Antoine Griezmann (30) wordt steeds groter. De aanvaller moet niet alleen de broodnodige miljoenen in het laatje brengen in Camp Nou waar heel veel aanvallers zijn aangetrokken, maar staat ook nog eens in de belangstelling van Manchester City.

'Miljoenen voor FC Barcelona? City volgt overtallige Griezmann'

Volgens El Mundo Deportivo staat de Franse aanvaller namelijk op de back-uplijstjes van Manchester City. Als Pep Guardiola er niet in slaagt om Harry Kane los te weken bij Tottenham Hotspur, dan zou hij zijn blik richten op de voorhoedespeler van FC Barcelona. Wat hij moet kosten, daarover wordt nog niet geschreven: de Catalanen betaalden in 2019 nog honderdtwintig miljoen euro voor de aanvaller. 

Mede door de komst van Sergio Agüero en Memphis Depay is het voorin dringen geblazen het volgende seizoen in Catalonië, waardoor voorzitter Joan Laporta wel wil meewerken aan een deal. Bovendien moet de club nog altijd elke cent omdraaien in Camp Nou en flink wat loon inleveren: maandagochtend kwam naar buiten dat er nog tweehonderd miljoen euro aan loon ingeleverd moet worden

Niet alleen MD en Engels media schrijven over de interesse in Griezmann, ook RAC1 weet dat zijn huidige werkgever graag af wil van Griezmann. De club gelooft erin dat landgenoot Ousmane Dembélé na zijn blessure zijn contract verlengt (loopt nu af in 2022) én salaris inlevert: daardoor mag Griezmann vertrekken. Met beide spelers doorgaan is financieel en sportief eigenlijk niet haalbaar.

Premier League

gerelateerd