Bizar nieuws: 'PSG aast ook nog op Messi en Pogba'

5 juli 2021, 20:58

Paris Saint-Germain blijft zich roeren op de transfermarkt. Nadat eerder Georginio Wijnaldum al transfervrij werd opgepikt en Sergio Ramos, Raphaël Varane én Gianluigi Donnarumma onderweg zijn naar Parijs, wil de topclub zich met nóg twee spelers versterken. Lionel Messi en Paul Pogba moeten voor de finishing touch zorgen in het Parc des Princes.

Dat meldt het Franse RMC Sport. Messi wordt al sinds vorig jaar zomer in verband gebracht met een overstap naar PSG, omdat de topclub een van de weinige ploegen is die aan zijn salariseisen kan voldoen. Messi leek zijn contract bij FC Barcelona alsnog te gaan verlengen, maar is vier dagen na het verlopen van zijn contract nog altijd transfervrij. PSG hoopt daarvan te profiteren en hem alsnog binnen te halen, waardoor Messi komend seizoen de droomvoorhoede zou gaan vormen met Kylian Mbappé en Neymar.

Lees ook: Dit wordt het sterrenteam van PSG

Ook de naam van Paul Pogba zingt rond in Parijs. Zijn entourage raakt de laatste weken steeds meer overtuigd van een overstap naar de Ligue 1. Pogba speelt al vijf jaar bij Manchester United, maar heeft daar in al die jaren nog nooit écht zijn stempel weten te drukken. Tijdens het Europees kampioenschap met Frankrijk bewees de middenvelder nog altijd tot de beste spelers ter wereld te behoren.

De komst van Sergio Ramos is in ieder geval al in kannen en kruiken: de Spaanse verdediger zet volgens Diario Sport woensdag voet op Franse bodem, waar hij zijn toekomst na jaren in het centrum van Real Madrid gaat verbinden aan PSG.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen