Nummer tien van Italië laat oog vallen op Joey Veerman

6 juli 2021, 08:50

Joey Veerman zet zijn loopbaan mogelijk voort in Italië. De 22-jarige spelmaker van sc Heerenveen heeft de interesse gewekt van Hellas Verona, zo weet Voetbal International te melden. Een transfer is nog geen gedane zaak, daar de Friese club de hoofdprijs vraagt.

Heerenveen heeft 'een transfersom à la Chidera Ejuke' in gedachten. De Nigeriaanse aanvaller werd een jaar geleden voor twaalf miljoen euro verkocht aan CSKA Moskou. Sportmarketeer Chris Woerts vertelde maandagavond bij De Oranjezomer dat Heerenveen een vraagprijs van 'tien miljoen euro plus' hanteert voor Veerman.

Volgens Woerts denkt Hellas Verona, dat van de geïnteresseerde clubs op dit moment het meest concreet is, aan een transfersom van vijf miljoen euro en een flink doorverkooppercentage. Heerenveen kan hoog in de boom zitten omdat Veerman nog tot de zomer van 2024 vastligt in het Abe Lenstra Stadion. Feyenoord heeft ook nog altijd belangstelling voor de spelmaker, maar lijkt niet de financiële middelen te hebben om Veerman aan te trekken.

Veerman gaf onlangs bij ESPN aan dat hij er vanuit gaat dat een binnenlandse transfer moeilijk wordt: voor Feyenoord is hij waarschijnlijk te duur, terwijl Ajax en PSV wat betreft middenvelders al voorzien zijn. "Ik denk dat het in Nederland heel moeilijk wordt dus dan zit er maar één ding op", doelde hij op een buitenlandse transfer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen