Ihattaren maakt goede indruk: 'Kilo's lichter, afgetraind en topfit'

6 juli 2021, 11:51

Het is niet ondenkbaar dat PSV alsnog gaat proberen om het in 2022 aflopende contract van Mohamed Ihattaren te verlengen. De negentienjarige spelmaker laat zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen van zijn beste kant zien en als hij de lijn doortrekt en laat zien beter te zijn dan de andere spelers op zijn positie, dan keren speler en club mogelijk terug aan de onderhandelingstafel.

Dat schrijft Voetbal International. Waar Ihattaren een jaar geleden niet bepaald fit uit de zomerstop kwam, is hij nu 'kilo's lichter, afgetraind en topfit'. Een vertrek van de aanvallende middenvelder leek een aantal maanden geleden nog onvermijdelijk, maar vooralsnog is Ihattaren nog speler van PSV. Er heeft zelfs nog geen club zich officieel gemeld voor de veelbesproken technicus.

Mogelijk gaat VfL Wolfsburg binnenkort een poging wagen voor Ihattaren. Mark van Bommel, de nieuwe trainer van de Duitse club, stak vorige week zijn belangstelling voor de speler niet onder stoelen of banken. "Hij is een echte topspeler. Ik denk dat hij altijd met mij in verband zal worden gebracht, omdat we al eerder samen hebben gewerkt. Het is gewoon een goede gozer waar ik het goed mee kan vinden", zei hij bij ESPN. "Of hij komt? Wie weet. Ik heb altijd belangstelling in een goede speler."

Ihattaren is zeker niet de enige speler van PSV die in verband wordt gebracht met een buitenlands avontuur. Donyell Malen en Denzel Dumfries zijn hard op weg naar de uitgang. Borussia Dortmund wil Malen halen als vervanger van de naar Manchester United vertrokken Jadon Sancho, terwijl Dumfries de opvolger van Achraf Hakimi bij Inter moet worden. Bovendien wordt er getrokken aan Noni Madueke, al wil PSV hem eigenlijk niet laten gaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen