Olympique Marseille haalt Guendouzi en is nog lang niet klaar

6 juli 2021, 13:03

Olympique Marseille heeft zich versterkt met Mattéo Guendouzi. De 22-jarige middenvelder komt voor één seizoen op huurbasis over van Arsenal. Bevalt de samenwerking, dan heeft Marseille de optie om Guendouzi definitief over te nemen.

Franse media schrijven dat Olympique Marseille verplicht is om aan het einde van het seizoen de optie tot koop te lichten. Het definitief inlijven van de middenvelder kost l'OM naar verluidt elf miljoen euro. De huursom zou één miljoen euro bedragen. Guendouzi werd vorig jaar ook al elders gestald door Arsenal. Toen kwam hij op huurbasis uit voor Hertha BSC.

Guendouzi kende in het seizoen 2018/19 zijn doorbraak bij Arsenal, maar wist die lijn niet door te trekken. In totaal speelde hij 57 wedstrijden in de Premier League en 17 optredens in de Europa League namens de Londense club. Het afgelopen seizoen kwam hij bij Hertha BSC 24 keer in actie in de Bundesliga.

Olympique Marseille versterkte zich eerder al met Konrad de la Fuente (FC Barcelona) en Cengiz Ünder (AS Roma). Naar het zich laat aanzien zijn ook Pau Lopez (AS Roma) en William Saliba (Arsenal) onderweg naar de Zuid-Franse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen