Veerman ziet een overstap naar Hellas Verona wel zitten

6 juli 2021 – Joey Veerman ziet een overstap naar Hellas Verona wel zitten. De Italiaanse club heeft belangstelling voor de 22-jarige middenvelder, maar moet er nog wel uit zien te komen met sc Heerenveen.

Veerman ziet een overstap naar Hellas Verona wel zitten

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Ik zou graag deze stap willen maken, ja", bevestigt Veerman tegenover de Leeuwarder Courant. "Hellas Verona lijkt me een heel mooie club. Ze zijn vorig seizoen tiende geëindigd in de Serie A. Bovendien is Verona een mooie stad, op tien minuutjes rijden van het Gardameer. Ik ging daar vroeger altijd naartoe op vakantie."

Hellas Verona zou inmiddels een openingsbod van vijf miljoen euro hebben uitgebracht. Heerenveen verlangt ongeveer het dubbele. "Het is spannend. Maar we zien wel wat er gaat gebeuren. Ik hoop hoe dan ook dat er straks een club komt die een akkoord bereikt met Heerenveen", laat hij weten.

Veerman is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging. "Ik zit hier nu twee jaar en heb het in die periode echt naar mijn zin gehad. Maar ik word straks 23 jaar. Dan is het tijd voor een mooie stap in mijn carrière. Voor mijn gevoel ben ik daar ook aan toe", aldus de voormalig speler van FC Volendam.

Eredivisie

gerelateerd