Ten Hag over blamage tegen amateurs: "Dit kan gebeuren"

6 juli 2021, 22:41

Erik ten Hag raakt voorlopig nog niet in paniek na de wanvertoning van zijn ploeg. De Amsterdammers bleven dinsdagavond steken op een 1-1 gelijkspel tegen oefenpartner Quick '20. Toch weet hij dat zijn team zich de komende maanden flink zal moeten verbeteren.

"Dit is voorbereidingsvoetbal", verklaarde Ten Hag het dramatische resultaat voor de camera van ESPN. "Natuurlijk is dit een slechte vertoning. We missen veel kansen en incasseren een tegengoal. Dat is duidelijk, maar het is de voorbereiding. Dan doet het er niet zoveel toe", aldus de succescoach van de Amsterdammers.

Ten Hag heeft een verklaring voor het magere resultaat tegen de amateurs. "Dit kan gebeuren. We spelen met heel veel jonge spelers. Bovendien speelden we met twee combinatieteams. Sommige jongens hebben nog niet zo vaak bij elkaar gestaan, terwijl andere jongens er pas net bij zijn. Je zag heel erg dat het onwennig was aan onze kant." 

Bij Ajax maakten Jay Gorter en Remko Pasveer voor het eerst hun opwachting in het doel. Ook Dusan Tadic, Sebastian Haller en Zakaria Labyad maakten minuten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen