Giakoumakis sluit Nederland niet uit: "Ik houd van dit land"

7 juli 2021, 15:42

Het is een kwestie van tijd totdat Giorgos Giakoumakis vertrekt bij VVV-Venlo. Toch is het allesbehalve zeker dat hij ook Nederland achter zich laat. De Griekse topschutter ziet het zeker zitten om nog een jaar in de Eredivisie te spelen. Giakoumakis wil hoe dan ook in beeld blijven voor de nationale ploeg.

Om die reden lijkt Giakoumakis een lucratief avontuur in het Midden-Oosten niet echt te zien zitten. "Dan moet het salaris wel twee of drie keer zoveel zijn als in Europa", aldus de spits voor de camera van ESPN. "Dat zet je dan toch aan het denken. Ik weet dat de nationale ploeg lastig wordt als ik bijvoorbeeld naar de Verenigde Arabische Emiraten ga. Ik moet echt nog goed nadenken."

"Het is voor mij belangrijk om in beeld te blijven bij de nationale ploeg", vervolgt Giakoumakis over het team van John van 't Schip. "Ik vind het erg leuk om daarbij te zijn en we gaan mooie dingen neerzetten komende jaren. Veel zal afhangen van de club die me een contract aan gaat bieden. Ik praat veel met VVV en iedereen moet ook tevreden zijn. Dat geldt niet alleen voor mij, maar ook voor VVV en mijn nieuwe club."

Lees ook: VVV eist miljoenen voor Giakoumakis: "Het is geen koehandel"

De 26-jarige topscorer van de Eredivisie heeft er een seizoen in Nederland op zitten. Hij heeft het goed naar zijn zin en sluit een langer verblijf op Nederlandse bodem dan ook zeker niet uit. "Die kans is er zeker. Ik heb het hier erg goed naar mijn zin en houd van dit land. Er wonen leuke mensen en het is een echt voetballand. Daarom vind ik het leuk om hier te spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen