Turkse promovendus stunt met komst Mario Balotelli

7 juli 2021, 16:47

Mario Balotelli zet zijn loopbaan voort in Turkije. De dertigjarige Italiaanse aanvaller heeft zich verbonden aan Adana Demirspor, dat komend seizoen na 25 jaar afwezigheid terugkeert in de SüperLig.

Balotelli heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor drie seizoenen. De flamboyante aanvaller komt over van AC Monza, waarvoor hij het voorbije seizoen veertien wedstrijden (inclusief play-offs) in de Serie B speelde. Daarvoor stond Balotelli op de loonlijst bij Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice, Olympique Marseille en Brescia.

De carrière van Balotelli is al enkele jaren in verval. Waar hij nog niet eens zo lang geleden werd beschouwd als een van de beste spitsen van Italië, is hij nu compleet uit beeld bij de nationale selectie. Bij Brescia vertrok hij met ruzie en eigenlijk haalde Balotelli de afgelopen jaren alleen om de verkeerde redenen de headlines.

Bij Adana Demirspor komt Balotelli terecht bij een zeer ambitieuze club. Eerder legde de promovendus ook Younès Belhanda vast. Het Eindhovens Dagblad schreef eerder deze woensdag dat de club uit Adana zich bij PSV heeft gemeld voor Armindo Bruma, die ook in de belangstelling staat van Besiktas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen