Messi maakt Mina belachelijk: "Dans nu dan, toe dan!'

7 juli 2021, 17:56

Argentinië plaatste zich afgelopen nacht ten koste van Colombia voor de finale van de Copa América. In de beslissende penaltyserie verzuimden drie Colombianen raak te schieten, onder wie Yerry Mina. Als dat al niet erg genoeg was voor de verdediger, werd hij ook nog eens belachelijk gemaakt door Lionel Messi.

"Dans nu dan, toe dan! Dans nu, dans nu!", riep Messi naar Mina. Daarmee verwees de Argentijnse ster naar het dansje dat de Colombiaanse verdediger uitvoerde toen hij in de strafschoppenserie in de kwartfinale tegen Uruguay wél raak schoot. Messi in Mina kennen elkaar, want in 2018 speelden zij samen bij FC Barcelona.

De wedstrijd tussen Argentinië en Colombia eindigde na reguliere speeltijd in 1-1. Lautaro Martínez opende al na zeven minuten de score en Luis Díaz trok namens Colombia na een uur de score gelijk. In de strafschoppenserie schoot namens Argentinië onder meer Messi raakt. Alleen Rodrigo de Paul miste bij de Argentijnen. Bij Colombia faalden naast Mina ook Davinson Sánchez en Edwin Cardona vanaf elf meter.

Argentinië speelt in de nacht van zaterdag op zondag (Nederlandse tijd) de finale van de Copa América tegen Brazilië. De Brazilianen kwalificeerden zich ten koste van Peru voor de eindstrijd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen