Inzaghi wacht: "We zullen Eriksen met open armen ontvangen"

7 juli 2021, 19:16

Simone Inzaghi kan niet wachten om Christian Eriksen te begroeten bij Inter. De nieuwe trainer van de kampioen van Italië gaf woensdag tijdens een persbijeenkomst aan dat de Deense middenvelder 'met open armen' door hem zal worden ontvangen.

Eriksen werd tijdens de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland getroffen door een hartstilstand. Naar omstandigheden gaat het goed met de 29-jarige middenvelder, maar zijn voetbaltoekomst is onzeker. Mocht Eriksen door willen en kunnen gaan als voetballer, dan is het nog maar de vraag of hij in Italië kan blijven. Het zou namelijk verboden zijn om in het land topsport te bedrijven met een defibrillator, die Eriksen na de hartstilstand kreeg aangemeten.

Op de steun van Inzaghi kan Eriksen in elk geval rekenen. "Ik heb hem voor het EK gesproken, daarna niet meer. Toen rekende ik op hem. Christian krijgt de tijd om terug te keren. Hij moet nu vooral rust nemen. Zodra de tijd rijp is, zal hij naar Italië terugkeren. Daarna maken we verdere plannen", aldus de 45-jarige Inzaghi.

Eriksen is door de UEFA uitgenodigd om de EK-finale bij te wonen. Of de middenvelder ingaat op de uitnodiging, is nog niet duidelijk. Zijn ploeggenoten bij de Deense nationale ploeg hopen zich woensdagavond te plaatsen voor de eindstrijd tegen Italië. Tegenstander in de halve finale is Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen