"Makkelie en Van Boekel hebben er een teringzooi van gemaakt"

7 juli 2021, 23:58

Johan Derksen spreekt schande van de beslissing van Danny Makkelie om in de verlenging van de halve finale tussen Engeland en Denemarken de thuisploeg een strafschop toe te kennen. Na licht contact tussen Joakim Maehle en Raheem Sterling legde de Nederlandse scheidsrechter de bal op de stip.

Wilfred Genee vraagt bij De Oranjezomer aan Derksen of Makkelie de halve finale heeft beslist. "Het is een schande", reageert Derksen. "Makkelie en Van Boekel hebben er echt een teringzooi van gemaakt. De beelden wijzen uit dat de Deense verdediger hem niet eens raakt. Het was een zuivere schwalbe."

Derksen vervolgt zijn relaas door te zeggen dat hij zich kan voorstellen dat Makkelie het 'in alle hectiek' niet goed heeft kunnen waarnemen. "Maar Van Boekel zegt dan dat het oké is en Frank Snoeks (de commentator bij de NOS, red.), dat lulijzer, dat is een verschrikking. Gaat hij met pensioen? Tjongejonge, ik kan me voorstellen dat er mensen naar België gaan luisteren."

"Het is één grote afgang geworden", gaat De Snor verder. "Je schaamt je toch kapot ten opzichte van Denemarken? Ik denk dat Bas (Nijhuis, red.) hem helemaal fileert, Bas kennende."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen