Koeman over contractsituatie Messi: "Baart me zorgen"

9 juli 2021, 17:27

Ronald Koeman heeft er nog altijd alle vertrouwen in dat het contract van Lionel Messi alsnog verlengd gaat worden. Hoewel de oefenmeester het zorgelijk vindt dat het contract nog altijd niet verlengd is, gaat hij er vanuit dat hij ook in het nieuwe seizoen een beroep kan doen op de aanvoerder van zijn selectie.

"Uiteraard baart het me wel veel zorgen dat de contractsituatie nog niet opgelost is, maar ik heb er alle vertrouwen in dat de president het kan oplossen. Laporta heeft me vooral gevraagd om rustig te blijven", zei Koeman over de toekomst van Messi. In de wandelgangen wordt overigens gefluisterd dat de handtekening al op papier staat, maar die om financiële redenen nog niet gepresenteerd kan worden.

"Er wordt hard gewerkt aan een nieuw contract. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de Leo nog een paar jaar langer doorgaat, want hij heeft altijd laten doorschemeren dat hij bij FC Barcelona wil blijven. Ik weet dat de clubleiding er hard aan werkt", zei Koeman in de Spaanse media. "Dat Leo een nieuw contract ondertekent, is voor ons het allerbelangrijkste. Hij is de toekomst van deze club en we moeten er alles aan doen dat hij blijft."

Lees ook: Laporta: zonder verkopen is Messi 'onhaalbaar' voor Barça

Over Antoine Griezmann was Koeman ook duidelijk: wat hem betreft, moet hij eigenlijk blijven. "Hij is voor mij heel belangrijk", zei de Nederlandse coach dan ook. "Hij is een geweldige aanwinst geweest voor de club en heeft zijn kwaliteiten vorig seizoen laten zien. Maar ik weet niet er welke beslissingen er genomen in gaan worden door de clubleiding."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen