'St. Juste heeft clubs voor het uitkiezen: BVB meest concreet'

9 juli 2021 – Jeremiah St. Juste (24) gaat deze zomer vermoedelijk een fraaie transfer maken. De Nederlandse centrale verdediger van 1. FSV Mainz staat in de nadrukkelijke belangstelling van Borussia Dortmund. Ook Bayer Leverkusen, SS Lazio en VfL Wolfsburg hebben interesse in de voormalig Feyenoorder.

'St. Juste heeft clubs voor het uitkiezen: BVB meest concreet'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft Allgemeine Zeitung althans. De regionale krant bericht over een officieel bod van Dortmund dat iets lager is dan vijftien miljoen euro voor St. Juste, die recentelijk ook voor het eerst opgeroepen werd voor het Nederlands elftal. Tot een officieel debuut kwam het vooralsnog niet, maar desondanks zijn er wel veel partijen geïnteresseerd in de Nederlander.

Vanwege zijn snelheid en multi-inzetbaarheid is St. Juste een gewild transferobject op de markt, zeker omdat hij de laatste seizoenen een vaste waarde was bij de laagvlieger in Duitsland. 1. FSV Mainz wil naar verluidt zo'n vijftien tot twintig miljoen euro ontvangen, een bedrag dat vooralsnog niet op tafel is gekomen. Wel is met de poging van Borussia Dortmund het eerste échte officiële bod gedaan. 

Lees ook: 'Borussia Dortmund en Lazio strijden om gewilde St. Juste'

Dortmund werd eerder ook al gelinkt aan PSV-aanvaller Donyell Malen, waarmee BVB volgend seizoen onder de nieuwe trainer Marco Rose zomaar eens een Nederlands tintje zou kunnen krijgen. Datzelfde geldt voor VfL Wolfburg, mocht die club na manager Mark van Bommel met St. Juste ook nog een Nederlander binnenhalen.

Reacties

Serie A

gerelateerd