Gakpo weet zich in de belangstelling van Bayern München en Lille

9 juli 2021, 16:52

Cody Gakpo staat er internationaal goed op. Het Eindhovens Dagblad schrijft vrijdagmiddag dat de 22-jarige aanvaller zich op de radar van Bayern München en Lille OSC heeft gespeeld. De Duitse grootmacht volgt zijn verrichtingen nauwgezet en heeft zelfs al naar hem geïnformeerd.

Ondanks de interesse wil PSV nog geen afscheid nemen van de vleugelaanvaller. Het is de bedoeling dat Gakpo nog minimaal één seizoen in Eindhoven blijft spelen. Pas bij een bedrag van minstens 30 miljoen euro gaat de nummer twee van het voorbije seizoen in de Eredivisie nadenken over een verkoop van Gakpo.

Gakpo heeft zich de voorbije jaren knap ontwikkeld. Dat is diverse clubs in Europa niet ontgaan. Volgens bovengenoemde krant was Lille onlangs concreet voor Gakpo. De Noord-Franse club was bereid een bedrag tussen de 15 en 20 miljoen euro te betalen, maar PSV verlangde (veel) meer.

Vorig jaar wees PSV ook al een bod van 20 miljoen euro af op de aanvaller die op het EK zijn debuut maakte in het Nederlands elftal. Destijds genoot Gakpo belangstelling van meerdere clubs, waaronder die van Olympique Marseille en Hertha BSC. Gakpo speelde tot op heden 65 wedstrijden in de Eredivisie waarin hij goed was voor 15 doelpunten.

Gakpo is niet de enige speler van PSV die de interesse van clubs uit grote Europese competities heeft gewekt. Zo wordt Denzel Dumfries in verband gebracht met Everton en Inter, staat [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/387174/dortmund-intensiveert-malen-wens-droomduo-met-haaland/,_blank,Donyell Malen] in de belangstelling van Borussia Dortmund en Liverpool en wordt ook [a,https://m.fcupdate.nl/voetbalnieuws/387223/psv-bepaalt-minimumbedrag-voor-begeerde-madueke/,_blank,Noni Madueke] gelinkt aan Borussia Dortmund.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen