Ajax plant volgende oefenwedstrijd in: weerzien met Brobbey

9 juli 2021, 17:35

Ajax heeft een nieuwe wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd. De Amsterdammers zullen het op 31 juli tijdens het trainingskamp in Oostenrijk opnemen tegen RB Leipzig.

De ontmoeting tussen Ajax en Leipzig betekent voor Brian Brobbey een weerzien met zijn oude club. De negentienjarige aanvaller had de optie om zijn contract in Amsterdam te verlengen, maar koos voor een overstap naar de club die het afgelopen seizoen op de tweede plaats eindigde in de Bundesliga.

Brobbey kan bij zijn nieuwe club zijn borst natmaken, want voor de spitspositie ondervindt hij hevige concurrentie. Onlangs nog nam Leipzig bewezen doelpuntenmaker André Silva over van Eintracht Frankfurt. Bovendien lopen met Alexander Sørloth, Yussuf Poulsen en Hee-chan Hwang nog meer spelers bij de club rond die op de positie van Brobbey uit de voeten kunnen.

Ajax begon afgelopen weekend de voorbereiding met een 6-0 overwinning op Koninklijke HFC. Dinsdag werd er verrassend gelijkgespeeld tegen Quick '20: 1-1. Ajax oefent in de voorbereiding ook nog tegen SC Paderborn (10 juli), RSC Anderlecht (16 juli) en Bayern München (24 juli).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen