Haller ziet komst van wel Berghuis zitten: "Als hij komt, ben ik blij"

9 juli 2021, 18:18

In Amsterdam lijkt men zich klaar te maken voor de komst van Steven Berghuis. In navolging van Dusan Tadic heeft ook Sébastien Haller zich uitgelaten over de transfer die op handen is. De spits van Ajax ziet een samenwerking met de 29-jarige buitenspeler wel zitten, zo vertelt hij bij de NOS.

Berghuis hoeft zich na zijn vakantie niet meer te melden bij Feyenoord. De transfer ligt in handen van juristen, daar Ajax en Feyenoord het niet eens kunnen worden over de interpretatie van het contract van Berghuis. Erik ten Hag wilde vrijdag niets kwijt over de mogelijke komst van de aanvaller, Haller wel.

Lees ookTadic juicht komst Berghuis toe: "Een geweldige speler"

"Ik ga er niet over. Ik ben gewoon blij dat ik hier ben en goede spelers om mij heen heb. Als Berghuis komt, ben ik de eerste die daar blij mee is. Hij is een speler die invloed kan uitoefenen. Hij heeft een goede voorzet en een goed schot in huis", aldus de spits, die vorig seizoen elf doelpunten in negentien Eredivisie-wedstrijden maakte.

Tadic liet zich vrijdag ontvallen dat hij de komst van Berghuis toejuicht. "Hij is een geweldige speler, een van de beste in de Eredivisie. Een heel goede speler, ja. Of ik hem een bericht gestuurd heb? Nee, dat niet", zei hij bij ESPN. De Ajax-captain kon niet bevestigen of Berghuis ook daadwerkelijk komt. "Ik ken de details niet, maar hij is zeker een goede speler. Hij is welkom bij Ajax, ja."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen