Opstelling: Ajax met jeugdig middenveld tegen Paderborn

10 juli 2021, 11:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax speelt vanmiddag de derde wedstrijd van deze oefencampagne tegen het Duitse SC Paderborn '07. Erik ten Hag koos daar voorin voor de gevestigde namen: David Neres, Sébastien Haller en Dusan Tadic. Op de linies daarachter krijgen echter ook enkele jonge spelers de kans.

Zo starten jeugdspelers Victor Jensen en Kenneth Taylor op het middenveld. Eerstgenoemde kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor het Deense FC Norsjaelland en staat vandaag voor het eerst deze oefencampagne in de basis. Taylor maakte vorig seizoen zijn eerste minuten in de Eredivisie en was in de eerste oefenwedstrijd tegen Koninklijke HFC (6-0) trefzeker. Mohammed Kudus maakt het middenveld compleet.

De van Go Ahead Eagles overgekomen Jay Gorter staat tegen Paderborn onder de lat namens Ajax. Het centrale duo voor hem wordt gevormd door Perr Schuurs en Lisandro Magallán. Noussair Mazraoui en jeugdspeler Youri Baas zijn de backs van Ajax.

Het duel tegen Paderborn, dat uitkomt in de 2. Bundesliga, begint om 12.00 uur. In het duel zal Erik ten Hag een veel beter Ajax willen zien dan in de laatste oefenwedstrijd. Toen bleef het steken op een 1-1 gelijkspel tegen de amateurs van Quick '20.  

Opstelling Ajax: Gorter; Mazraoui, Schuurs, Magallan, Baas; Jensen, Taylor, Kudus; Neres, Haller, Tadic

Wissels Ajax: Pasveer, Raatsie; Regeer, Hillen, Salah-Eddine, Ekkelenkamp, Labyad, Fitz-Jim, Martha, Danilo, Rasmussen, Hlynsson, Hansen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen