'Uitblinker Lang verschijnt ook op de radar in de Premier League'

10 juli 2021 – Noa Lang heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Club Brugge al gespeeld. De aanvaller kende een uitstekend seizoen in Belgische dienst en wordt nu al in verband gebracht met een vertrek uit het Jan Breydel Stadion. Naar verluidt worden de verrichten van Lang in de gaten gehouden door Leeds United.

'Uitblinker Lang verschijnt ook op de radar in de Premier League'

Volgens het Italiaanse medium Sky Italia ziet Leeds de komst van Lang wel zitten, al is er nog niet officieel aangeklopt bij Brugge. Bij de landskampioen van België heeft de vleugelspeler een contract tot de zomer van 2024. De grootmacht van de Jupiler Pro League zal dus hoe dan ook een flinke zak geld op tafel willen zien voor de uitblinker van afgelopen seizoen.

Lang was in 35 wedstrijden namelijk goed voor zeventien doelpunten. Zodoende had hij een groot aandeel in de uitstekende prestaties van Brugge. Leeds hoopt hem graag aan zijn selectie toe te voegen, terwijl er in het recente verleden ook al interesse was van AC Milan. Het is niet bekend of Brugge open staat voor een vertrek van de ex-speler van Ajax en FC Twente.

De 22-jarige jeugdinternational van Oranje kwam deze zomer voor zes miljoen euro over van Ajax, dat hem tijdens het afgelopen seizoen al verhuurde aan de Belgen. Volgens diverse Belgische media hoopt Brugge zo'n 25 miljoen euro te ontvangen voor de sterkhouder. Daarnaast zou de club op de achtergrond al bezig zijn met een eventuele vervanger van Lang.

Premier League

gerelateerd