Oeps! Nijhuis vergeet keeper GAE, supporter gaat op doel staan

10 juli 2021 – Het is nog vroeg in de voorbereiding op het nieuwe seizoen en dus is nog niet iedereen scherp. Dat bleek wel uit de start van de tweede helft van het vriendschappelijke duel tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles. Er werd namelijk al afgetrapt toen doelman Job Schuurman nog in de kleedkamer zat...

Oeps! Nijhuis vergeet keeper GAE, supporter gaat op doel staan

Op het moment dat Bas Nijhuis, de scheidsrechter van dienst, voor de aftrap floot, stond vrijwel iedereen al op zijn post. Pas na een paar passes op de helft van Heracles, zagen de spelers dat het doel van Go Ahead Eagles nog leeg was. Nijhuis moest na dertien seconden weer affluiten, wat tot hilariteit leidde bij de spelers en de scheidsrechter zelf.

Vervolgens zag een supporters van Heracles Almelo zijn kans schoon, kwam hij het veld op en ging hij zelf onder de lat staan. Helaas voor hem ging dat feest niet door; na anderhalve minuut kwam Schuurman uiteindelijk toch het veld op. Waarom hij te laat kwam, was niet duidelijk.

De oefenwedstrijd tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles duurde langer dan gebruikelijk: er werden twee helften van zestig minuten gespeeld. Meer doelpunten leverde dat niet op: Bilal Basacikoglu zorgde na 25 minuten voor de enige treffer van de wedstrijd. Zo won Heracles met 1-0. 

Eredivisie

gerelateerd