Diemers staat open voor Feyenoord-vertrek, maar nu nog niet

10 juli 2021, 20:08

Feyenoord-middenvelder Mark Diemers is openhartig over zijn perspectief bij Feyenoord. Als de kans op speeltijd in de loop van de zomer afneemt, staat hij open voor een vertrek. Tot dusver is de middenvelder overigens tevreden over zijn perspectief onder Arne Slot.

"Het is afwachten wat mijn rol wordt. Ik maak nu minuten en train goed. In de eerste week heb ik een heel eerlijk gesprek gehad met Arne Slot. Als ik merk dat mijn perspectief anders wordt, wil ik verder kijken. Natuurlijk in samenspraak en nu heb ik er nog geen reden toe", vertelt Diemers bij RTV Rijnmond. "Ik heb voor drie jaar getekend en ga ik niet zomaar weg. Ik ga ook zeker kansen krijgen en sta er nu positief in. Ik heb het nu naar mijn zin, we spelen leuk en ik ben er trots op dat ik dit shirt draag."

Diemers maakte afgelopen zomer de overstap naar Feyenoord. Over zijn eerste jaar in De Kuip is hij gematigd tevreden.  "Als team hebben we matig gepresteerd. Als je kijkt naar waar ik vandaan kom met Fortuna en naar hoeveel ik gespeeld heb, ben ik positief. Alleen heb ik niet contstant gespeeld. Ik stond zes keer in de basis in de Europa League en was goed in toppers tegen PSV en AZ. Maar dat was wel vaak als het team uitblonk. Ik kon er niet bovenuit stijgen als het team ook minder was."

De middenvelder merkt grote verschillen tussen zijn vorige werkgever en de club uit Rotterdam. "Op het begin gaat alles ook sneller en daar is een aanpassing voor nodig. Maar de druk is het verschil. Je moet elke wedstrijd top zijn. Bij een andere club lopen ze al de polonaise als je één keer in de drie duels goed speelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen