Teleurgestelde Joey Veerman: "Vraagprijs is gekkigheid"

10 juli 2021, 20:32

Joey Veerman vindt het vervelend dat sc Heerenveen niet meewerkt aan een transfer van de middenvelder. De geboren Volendammer staat er goed op bij meerdere clubs, maar de hoge vraagprijs lijkt een struikelblok te zijn. Heerenveen hoopt namelijk tien tot twaalf miljoen voor Veerman te krijgen.

"Er zijn meerdere geïnteresseerde clubs waar ik heel positief tegenover sta en Hellas Verona is daar één van", vertelde Veerman na de oefenwedstrijd tegen KV Kortrijk (2-2) in gesprek met Voetbal International. "Volgens mij hebben de Italianen een heel redelijk bod neergelegd, maar als ik dan hoor wat Heerenveen vraagt kan het weleens een heel moeilijk verhaal worden. Tien tot twaalf miljoen, dat vind ik gekkigheid."

Als het aan de middenvelder ligt, stelt zijn werkgever zich anders op in de onderhandelingen. "Na een coronajaar met lege stadions is het geld overal wel zo'n beetje op. Dan vind ik dit eerlijk gezegd echt nergens op slaan. Maar dan zeggen ze: je hebt nog een contract voor drie jaar. Als het dit jaar niet lukt, gaan we nog een jaar van je genieten en vragen we het volgend seizoen opnieuw. Dat vind ik heel jammer, want ik ben aan iets anders toe."

De 22-jarige Veerman heeft er twee seizoenen op zitten in Friesland en hoopt ondanks alles op een nieuw avontuur. "Ik heb het in Heerenveen goed naar mijn zin en ik sta lekker te voetballen, maar ik ben gewoon toe aan een nieuwe uitdaging. Het plan was om die deze zomer te vinden, maar ik vraag me dus af of het ervan gaat komen. Daarover ben ik teleurgesteld", besluit de Noord-Hollander, die eerder de clubkleuren van FC Volendam verdedigde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen