Queen bericht Southgate: "Ik zag 55 jaar geleden wat dit betekent"

10 juli 2021, 22:07

De Engelse bondscoach Gareth Southgate heeft voorafgaand aan de EK-finale tussen Engeland en Italië een bijzondere brief ontvangen. Queen Elizabeth had vanuit Buckingham Palace namelijk een geschreven boodschap voor Southgate en zijn ploeg. Op Twitter laat de nationale ploeg weten dat ontzettend te waarderen.

"55 jaar geleden had ik het geluk dat ik de wereldbeker mocht laten zien aan Bobby Moore", begint de 95-jarige koningin haar boodschap. "Ik zag wat het bereiken van de finale betekende voor de spelers, staf en management. Ik wil jullie namens mijn gehele familie feliciteren met het bereiken van de eindstrijd van het EK."

Natuurlijk hoopt ook Queen Elizabeth, die de laatste toernooizege van Engeland in 1966 meemaakte, dat er eindelijk weer eens iets gevierd kan worden door The Three Lions. "Ik wens jullie alle geluk en hoop dat er geschiedenis wordt geschreven. Ik hoop dat ook jullie inzet, toewijding en trots zal worden herinnerd."

Engeland en Italië trappen zondagavond om 21.00 uur af in Wembley Stadium. In Londen is ook Nederland vertegenwoordigd. De eindstrijd staat namelijk onder leiding van Team Kuipers met scheidsrechter Björn Kuipers als vanzelfsprekend aan het roer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen