'Dolberg kan naar Premier League, Pogba beslist over PSG'

11 juli 2021, 12:34

Kasper Dolberg heeft zich na een sterk EK in de kijker gespeeld van diverse clubs. De Deense aanvaller was dit toernooi driemaal trefzeker en staat daardoor in de nadrukkelijke belangstelling van Crystal Palace. Bij die club zou de oud-Ajacied worden herenigd met Patrick Vieira, die in Londen heeft getekend en Dolberg bij Nice onder zijn hoede had.

Dat meldt The Sun. Dolberg koos in de zomer van 2019 voor een transfer van Ajax naar Nice, waar hij de afgelopen seizoenen basisspeler was. In Frankrijk heeft hij nog een contract tot de zomer van 2024, waardoor Palace flink de portemonnee zal moeten trekken. In Londen kan Dolberg ook herenigd worden met Jaïro Riedewald. De multifunctionele speler speelde samen met Dolberg bij Ajax.

Pogba

Paul Pogba hakt komende week de knoop door over zijn toekomst, meldt het Franse TF1. De middenvelder staat nog onder contract bij Manchester United, maar beschikt slechts over een eenjarige verbintenis. Paris Saint-Germain hoopt daarvan te kunnen profiteren en Pogba naar Frankrijk te halen, maar de middenvelder twijfelt of een langer verblijf in de Premier League geen betere optie is.

Pogba was dit EK een van de sterren in de Franse ploeg, maar strandde al in de achtste finale tegen Zwitserland. Bij Manchester United lukte het hem de afgelopen jaren niet om zijn status als een van de beste spelers ter wereld te bewijzen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen