Haller grapt: "Ik controleer het vinkje nu zelf"

11 juli 2021, 14:29

Sébastien Haller is klaar voor het nieuwe seizoen bij Ajax, waar hij zijn Europese debuut namens de Amsterdammers hoopt te maken. De boomlange aanvaller werd afgelopen januari al naar de Eredivisie gehaald, maar de topclub vergat hem in te schrijven voor het restant van de Europa League. Haller gaat er dit jaar voor zorgen dat hij sowieso in de Champions League mag acteren.

Haller wilde in gesprek met de NOS niet meer te veel ingaan op de kapitale blunder van de Amsterdammers. "Daar is al heel veel over gezegd en geschreven. Het was een grote fout, maar dat kan helaas gebeuren. We beginnen nu aan het nieuwe seizoen en laten dat achter ons. Natuurlijk moet de club hier van leren. Maar geen zorgen: ik controleer dit jaar zélf of ik op de lijst sta."

Ook in gesprek met ESPN vertelde de Ivoriaan over zijn Europese deelname. "Ik heb een tijd geen Champions League meer gespeeld dus ik kijk ernaar uit om weer op het veld te kunnen staan en om de hymne te horen." Haller acteerde met Eintracht Frankfurt op het hoogste niveau en verdiende daar een toptransfer naar West Ham United. Daar bleef een grote doorbraak uit.

In zijn eerste volledige seizoen namens Ajax hoopt Haller zijn bijdrage te kunnen leveren. "Veel doelpunten maken, kansen creëren en meedoen in alle competities", somt hij zijn doelstellingen op. "Ik wil fit zijn om het team te kunnen helpen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen