Lozano haalt opgelucht adem: schade na botsing valt mee

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 juli 2021 – Napoli en Hirving Lozano hebben opgelucht ademgehaald. De Mexicaanse aanvaller moest zich in het Gold Cup-duel tegen Trinidad en Tobago al vroeg laten wisselen nadat zijn hoofd hard in botsing was gekomen met de knie van de doelman, waarna hij met een nekbrace en op een brancard het veld verliet. Zijn werkgever Napoli heeft laten weten dat de schade uiteindelijk meevalt.

Lozano haalt opgelucht adem: schade na botsing valt mee

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In de beginfase van de wedstrijd botste Lozano zo hard op de knie van zijn tegenstander, dat de medische staf in paniek het veld moest betreden. De aanvaller liep een flinke wond op boven zijn linkeroog. De Mexicaanse staf besloot hem direct naar het ziekenhuis te sturen voor nader onderzoek. Lozano overnachtte in het ziekenhuis, maar zal zondag nog huiswaarts mogen keren.

Bekijk hier de horrorblessure van Hirving Lozano

"De toestand van Chucky is geen reden tot zorg", meldt Napoli in een officieel statement. "Hij zal nog een MRI-scan ondergaan en wij hebben als club voortdurend contact met de bondsarts, zodat we continu updates krijgen over zijn situatie." Zonder Lozano kwam Mexico niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Daarmee is het matig aan de groepsfase van het eindtoernooi begonnen.

Lozano verruilde Pachuca in 2017 voor een avontuur bij PSV, waar hij in twee seizoenen een van de grootste uitblinkers van de Eredivisie werd. In 2019 verdiende hij een transfer naar Napoli, waar hij tussen de basis en de bank pendelde. Afgelopen seizoen was hij in 25 Serie A-duels goed voor negen treffers.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd