'Slechte verliezer' Neymar feliciteert 'vriend en broer' Messi

11 juli 2021 – Daags na de verloren Copa América-finale heeft Neymar via social media van zich laten horen. De aanvaller - die zijn Brazilië niet voor een 1-0 nederlaag tegen Argentinië kon behoeden - gaf aan slecht tegen zijn verlies te kunnen. Toch wijdde hij zijn post vooral aan vriend, tegenstander en winnaar Lionel Messi.

'Slechte verliezer' Neymar feliciteert 'vriend en broer' Messi

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

'Verliezen doet me pijn', begon Neymar zijn Instagrampost. 'Het is iets waar ik nog steeds niet mee heb leren leven. Gisteren, nadat ik had verloren, gaf ik een knuffel aan de grootste en beste speler die ik ooit heb zien voetballen.' De tekst was toegevoegd aan het nu al kenmerkende beeld van de twee voormalig Barça-ploeggenoten die elkaar na de wedstrijd lang omhelsden. 

'Mijn vriend en broer Messi', noemde Neymar hem. 'Ik ben erg verdrietig dat we hebben verloren, maar deze man is geweldig. Ik heb veel respect voor wat hij heeft gedaan voor het voetbal en vooral voor mij. Ik haat verliezen, maar geniet van je titel. Het voetbal wachtte op dit moment', doelde hij op de eerste prijs die Messi ooit met Argentinië wist te pakken. 'Gefeliciteerd, broer!' 

Lees ook: Messi maakt einde aan jarenlange obsessie en wint Copa América

Reacties

Eredivisie

gerelateerd