Schmidt mikt op extra, aanvallende versterking voor PSV

12 juli 2021, 09:24

PSV is wat Roger Schmidt betreft nog niet klaar op de transfermarkt. De Duitse oefenmeester hoopt deze zomer nog een aanvallende versterking te begroeten. Met Joël Drommel, André Ramalho, en Philipp Mwene werden tot nu toe vier nieuwe spelers gehaald. Bovendien werd Marco van Ginkel definitief overgenomen van Chelsea.

"Er is zeker nog ruimte om het team te optimaliseren en de juiste spelers te vinden die we voor een lang seizoen nodig hebben, met misschien ook Champions League-voetbal erbij", laat Schmidt weten tegenover het Eindhovens Dagblad. De trainer denkt een bredere selectie nodig te hebben om een seizoen lang te kunnen presteren. "Vooral voor de aanval zou het geen slecht idee zijn om na te blijven denken over versterking."

Haast heeft men in Eindhoven niet, ondanks dat de eerste officiële wedstrijd van het seizoen in de voorronde van de Champions League tegen Galatasaray nadert. "We hebben geduld nodig om op het juiste moment toe te kunnen slaan en om de beste spelers aan te trekken. Als we nu nieuwelingen zouden halen, zou het moeilijk worden om ze klaar te stomen voor Galatasaray", aldus Schmidt.

Terwijl PSV aast op een aanvallende versterking, wordt er ook getrokken aan bepaalde spelers. Zo staat Denzel Dumfries in de belangstelling van Inter en Everton, wordt Donyell Malen begeerd door Borussia Dortmund en Liverpool, heeft Bayern München geïnformeerd naar Cody Gakpo en staat ook Noni Madueke er internationaal goed op.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen