NAC Breda lijkt voor Edwin de Graaf als hoofdtrainer te kiezen

13 juli 2021, 10:57

Het lijkt erop dat Edwin de Graaf de nieuwe hoofdtrainer van NAC Breda wordt. De gesprekken daarover zijn volgens BN De Stem al enige tijd gaande en binnen afzienbare tijd moet de benoeming zijn beslag krijgen.

De Graaf leidt sinds het vertrek van Maurice Steijn de training bij NAC. Daarvoor was hij de assistent van de trainer die vanwege bedreigingen van supporters opstapte. Nu de club te koop staat en dus mogelijk binnenkort van eigenaar wisselt, is de verwachting dat het contract van De Graaf niet wordt verlengd. Wel krijgt hij passend bij zijn nieuwe functie een opwaardering.

De Graaf ziet een aanstelling als hoofdtrainer wel zitten. Wel hoopt hij dat de selectie nog aangevuld wordt met nieuwe spelers. "Ook in de basis moet er concurrentie bij, zodat de jongens scherp blijven en elkaar optillen naar een hoger niveau", zei hij afgelopen weekend na de 1-0 oefenzege op Maccabi Tel Aviv.

Een duidelijke doelstelling wilde De Graaf toen nog niet formuleren. "We beginnen met een zwaar programma. Eerst maar eens kijken hoe het na een x-aantal wedstrijden staat. Ik wil nu niet al uitspreken dat we voor de titel of de bovenste plekken gaan. Dat zien we straks vanzelf wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen