'AZ en AS Monaco naderen akkoord over transfer Myron Boadu'

13 juli 2021, 15:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het begint er steeds meer op te lijken dat Myron Boadu binnenkort geen speler meer is van AZ. RMC Sport schrijft dinsdagmiddag dat de onderhandelingen tussen de Alkmaarse club en AS Monaco positief verlopen. Er wordt verwacht dat de partijen de komende dagen overeenstemming zullen bereiken.

Vooralsnog zijn AZ en AS Monaco nog niet akkoord over de transfervoorwaarden. De Monegasken willen Boadu aantrekken als opvolger van Stefan Jovetic, die de club transfervrij heeft verlaten. Naar verluidt moet Monaco met minstens vijftien miljoen euro over de brug komen om Boadu in te lijven.

Boadu staat er internationaal goed op. Dat hij een neusje voor de goal heeft, is scouts niet ontgaan. In de afgelopen seizoenen speelde hij 88 officiële wedstrijden in het eerste elftal van AZ, waarin hij goed was voor 38 doelpunten. Zijn debuut in het Nederlands elftal maakte hij in november 2019, toen hij als invaller trefzeker was in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland (5-0).

Ook andere spelers van AZ liggen goed in de markt. Zo werd Marco Bizot in verband gebracht met Olympiakos, al lijkt de Griekse grootmacht nu toch een andere keuze te maken. Owen Wijndal heeft [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/383590/wijndal-denk-dat-ik-klaar-ben-voor-een-volgende-stap/,_blank,zijn zinnen gezet op een transfer], Teun Koopmeiners lijkt [a,https://m.fcupdate.nl/voetbalnieuws/386523/az-bevestigt-gesprekken-wil-niet-zeggen-dat-we-er-uit-zijn/,_blank,dicht bij een overgang naar Atalanta] en ook aan Calvin Stengs [a,https://m.fcupdate.nl/voetbalnieuws/387210/ogc-nice-maakt-prioriteit-van-calvin-stengs/,_blank,wordt getrokken].

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen