'Messi-nieuws stap dichterbij: Paris Saint-Germain haakt af'

13 juli 2021, 17:47

Paris Saint-Germain rekent niet meer op de komst van Lionel Messi. Dat betekent dat een langer verblijf bij FC Barcelona steeds dichterbij komt. De Franse grootmacht is bereid om ver te gaan voor de komst van de Argentijn, maar hij wil het liefst in Catalonië blijven.

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de spelmaker binnen afzienbare tijd een nieuw contract tekent in het Camp Nou, weet Le Parisien dinsdag te onthullen. Paris Saint-Germain had de droom om Messi en Neymar te herenigen. Het duo werkte succesvol samen bij FC Barcelona en konden het ook buiten de lijnen uitstekend met elkaar vinden. Het leverde een vriendschap op die nog altijd voortduurt, maar een hernieuwde samenwerking zit er momenteel niet in.

In eerste instantie werd de Braziliaan gelinkt aan een terugkeer naar Barça, maar hij verlengde zijn contract in de Franse hoofdstad. Het idee was om dan Messi naar Parijs te halen, maar ook hij lijkt zijn huidige club trouw te blijven. Messi kon bij PSG voor twee seizoenen tekenen, met daarbij een optie voor nog een seizoen. Er werd zelfs gerept over een 'onevenaarbaar' voorstel.

Dat laat Messi dus schieten en hij lijkt werkzaam te blijven onder Ronald Koeman in Nou Camp. De aanvaller werd de afgelopen maanden ook gelinkt aan Manchester City, maar door die Engelse droom staat al langer een streep. Het lijkt inmiddels een kwestie van tijd voor de spelmaker zijn handtekening zet onder een nieuwe verbintenis en echt alle geruchten de prullenbak in kunnen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen