Preses Porto: "Benni vertrekt"

24 juli 2006, 12:18

Benni McCarthy lijkt eindelijk te krijgen wat hij zo lang wil: een transfer naar Engeland. De spits van FC Porto heeft naar verluidt een akkoord bereikt met Blackburn Rovers en de Portugese clubleiding lijkt ditmaal mee te werken. De voorzitter van de club heeft inmiddels zelfs al bevestigd dat Benni de club zal verlaten.

Ook vorig seizoen werd Benni, die in het verleden jarenlang de kleuren van Ajax verdedigde, veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar Engeland. FC Porto weigerde de spits destijds te laten gaan, maar dat lijkt nu anders. "Alles is vrijwel rond", zegt Porto-voorzitter Pinto da Costa zelfs al. "Benni heeft altijd al in Engeland willen spelen en dit is voor alle partijen het juiste moment voor deze transfer."

Benni zal vermoedelijk zijn handtekening kunnen zetten onder een contract voor drie jaar bij Blackburn Rovers, waar hij de opvolger moet worden van Craig Bellamy. Het vertrek van de Zuid Afrikaan zou FC Porto vervolgens de financiële middelen bieden om in de persoon van Jan Vennegoor of Hesselink een nieuwe spits aan te trekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen