Goed nieuws voor Oranje: "Virgil staat er goed voor"

13 juli 2021, 20:49

Virgil van Dijk maakt tijdens het trainingskamp van Liverpool in Oostenrijk een uitstekende indruk op manager Jürgen Klopp. De Duitser blijft echter heel voorzichtig met de centrumverdediger, die na een zware knieblessure weer terug is bij de groep.

Klopp ging tijdens een interview voor de clubkanalen van Liverpool uitgebreid in op de herstellende spelers. "Natuurlijk zijn ze nog niet op het niveau van de anderen, maar ik moet zeggen dat ze er allemaal erg goed voor staan. We hebben nauw contact met de medische staf en vragen ons iedere dag of wat ze wel of juist niet moeten doen."

"Virgil zal de komende dagen nog geen dubbele sessie met de groep meedoen. Hij heeft net als Joe Gomez een tweede training, die vooral gericht is op het herstellen. Daar blijft het voor die twee bij, maar het ziet er goed uit. Ik weet niet precies wanneer ze de volgende stappen kunnen zetten. Maar ergens in de komende weken worden die stappen zeker gemaakt."

Van Dijk raakte in oktober vorig jaar zwaar geblesseerd na een lompe actie van Everton-doelman Jordan Pickford. Door zijn knieblessure ging er een streep door het seizoen met Liverpool en het EK met Oranje. De sterkhouder is in Oostenrijk een van de dertig spelers van Klopp, die nog een aantal internationals moet missen vanwege internationale toernooien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen