L'Équipe: Sulemana wordt deze week medisch gekeurd bij Ajax

14 juli 2021, 07:16

Kamaldeen Sulemana lijkt dan toch op weg naar Ajax. De aanvaller van FC Nordsjælland wordt al lange tijd gelinkt aan de Amsterdammers, maar er leek de afgelopen dagen een kink in de kabel te zitten. Volgens het Franse L'Équipe is de strijd om de handtekening van Sulemana nu toch gewonnen door Ajax.

Dinsdagavond weet L'Équipe namelijk te melden dat Sulemana zich deze week nog meldt in Amsterdam voor een medische keuring. Daarna zal hij een contract voor minimaal vier seizoenen tekenen in de Johan Cruijff ArenA. Ook de transfersom wordt genoemd. Nordsjælland kan een zak geld met meer dan vijftien miljoen euro tegemoet zien.

De strijd om Sulemana leek in eerste instantie te gaan tussen Ajax en Manchester United. De Engelse topclub bleek echter geen optie, al volgde er voor Ajax al snel nieuwe concurrenten uit Frankrijk. Stade Rennes en OGC Nice zouden de Ghanees willen verleiden om de Ligue 1 alsnog te verkiezen boven de Eredivisie.

Zo lijkt de aanval van Ajax in een week twee nieuwe impulsen te krijgen. Naast de naderende entree van Sulemana is ook de komst van Steven Berghuis een kwestie van tijd. De aanvoerder van Feyenoord wordt naar alle waarschijnlijkheid deze week nog gepresenteerd in de ArenA. Eerder werden doelmannen Remko Pasveer en Jay Gorter al gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen